Д-р  Мирослав Спасов смята, че ниската избирателна активност е заради

...
Д-р  Мирослав Спасов смята, че ниската избирателна активност е заради
Коментари Харесай

Д-р Спасов: На следващите избори българските граждани може да си поискат държавата

Д-р  Мирослав Спасов счита, че ниската изборна интензивност е поради неубедителното държание на политиците.

Гледаме няколко следващи години тежки политически драми, а в действителност в Народното събрание се разиграва един трагикомичен спектакъл, който май повече забавлява хората, и виждате, че те не излизат на изборите. България е на българските жители. Не е нито на господин Борисов, нито на господин Пеевски, нито на Корнелия Нинова, нито на Кирил Петков. И в случай че тези хора, които претендират, че са умни и интелигентни и работят за богатството на страната, не седнат фактически и да си дадат един прекрасен разбор в главите какво може да се случи, на идващите избори българските жители може да си изискат българската страна и към този момент да нямат думата в тази политика ", сподели той.

" Мои другари са казвали намерено " За кого да гласоподавам ", макар че аз съм ги навивал да отидат да дадат един отрицателен избор, с цел да си чукнат главите нашите положителни мъдри депутати, тъй като щом нямат поддръжка, какво вършат там в Народното събрание. Имаше три Народното събрание, в които единствено взимаха едни заплати, бюджети нямахме.  Обещават ни едни хубави неща, само че хората виждат по джоба си, а в реалност нито има държавност, нито има ред, нито има правда ", добави доктор Спасов.

" Всички заявяват, че имат една обща цел и някакво единодушие, а в същото време всеки се пробва да си докара неговите игрички, неговото лоби и това основава един безпорядък в страната. Хората не виждат държавността, не виждат законността и се обезверяват след това ", съобщи още той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР